Mijn naam is Saskia Spelbrink – IJzermans (1974)

Ik ben Reiki Master, Leidster kindercentra (zelfstandige beroepsuitoefening), Sterf en Rouwbegeleidster en gediplomeerd Masseuse.

De praktijk heb ik in 2013 opgericht en sindsdien werk ik als zelfstandige in mijn eigen praktijk aan huis.

Vanuit een open vizier bied ik begeleiding aan mensen, van jong tot oud, met zeer uiteenlopende levens en zorgvragen, die ik aanbied in diverse behandelmethodes. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor Reiki behandelingen en verschillende Massages.

Bewustwording, ontwikkeling en groei doormaken is voor mij zowel vaktechnisch als op persoonlijk vlak belangrijk, dit om uitgebreide ondersteuning te blijven optimaliseren in mijn praktijk en als mens goed in balans te blijven. Daardoor blijf ik op beide gebieden groeiende en kan ik in mijn praktijk een breed pakket aan behandelingen aanbieden.

In mijn praktijk kunt u terecht voor:

De combinatie van professionele kennis, brede levenservaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel. Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar mijn cliënt als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Wanneer u op uw levenspad behoefte heeft aan mijn professionele kennis en ervaring maak dan een afspraak, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen.

Voel u welkom bij Krachtrijk, Saskia

Jaren ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levenservaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar mijn cliënt als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Eindhoven

Krachtrijk is gevestigd in de wijk Meerhoven in Eindhoven dichtbij Veldhoven. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

    Informatie aanvragen of een afspraak maken?

    Contact opnemen
    Meerhovendreef 24, 5658 HA Eindhoven