Mijn naam is Saskia Spelbrink – IJzermans (1974)

Ik ben Reiki Master, Leidster kindercentra (zelfstandige beroepsuitoefening), Sterf en Rouwbegeleidster en Vertrouwenspersoon.

De praktijk heb ik in 2013 opgericht en sindsdien werk ik als zelfstandige in mijn eigen praktijk aan huis. Omdat persoonlijke aandacht centraal staat en ik graag de tijd voor je neem werk ik enkel op afspraak.

Vanuit een open vizier bied ik begeleiding aan mensen, van jong tot oud, met zeer uiteenlopende levens en zorgvragen, die ik aanbied in diverse behandelmethodes. Daarnaast kun je bij mij terecht voor Reiki behandelingen.

Bewustwording, ontwikkeling en groei doormaken is voor mij zowel vaktechnisch als op persoonlijk vlak belangrijk, dit om uitgebreide ondersteuning te blijven optimaliseren in mijn praktijk en als mens goed in balans te blijven. Daardoor blijf ik op beide gebieden groeiende en kan ik in mijn praktijk een breed pakket aan behandelingen aanbieden.

In mijn praktijk kun je terecht voor:

De combinatie van professionele kennis, brede levens-en werkervaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel. Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Wanneer je op jouw levenspad behoefte hebt aan mijn professionele kennis en ervaring maak dan een afspraak, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Voel je welkom bij Krachtrijk, Saskia

Jarenlange ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levens- en werkervaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Nederweert - Eind

Krachtrijk is gevestigd in Nederweert - Eind dichtbij Nederweert en Weert. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Hidden

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen