Verschillende consulten worden ook aangeboden in de vorm van een wandelsessie.

We lopen heel wat kilometers in onze levens.
Vaak leggen we onbewust heel wat stappen af om gehaast onze doelen na te streven.
We lopen vooruit maar het kan soms voelen of we stilstaan en niet meer vooruitkomen in het leven.
Het wandelen in een natuurrijke omgeving kan helpen om uit je gedachtestroom te komen en dichter bij je gevoel te brengen.
De steeds veranderende invloedssfeer van de natuur maakt dat al je zintuigen open gaan staan.
Soms praat het voor mensen makkelijker als ze fysiek in beweging zijn. Het ruimtelijke gevoel van buiten en toch de nabijheid van elkaar kan bijdragen dat je mentaal en emotioneel vloeiender in beweging komt.
Tijdens de wandelsessie staat alles open en mag er alles zijn.
Jij bepaalt het tempo wat we lopen en het tempo waarin alles aan bod mag komen.

De wandelsessie start altijd bij de locatie van de Praktijk van daaruit gaan we naar één van de natuurrijke locaties in de buurt.
Zorg dat je fijne kleding draagt en goed schoeisel aan hebt die passend zijn bij de weersomstandigheden van het moment waarop de sessie plaatsvindt.

Jarenlange ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levens- en werkervaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Nederweert - Eind

Krachtrijk is gevestigd in Nederweert - Eind dichtbij Nederweert en Weert. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Hidden

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen

Per behandeling                                                

60 minuten   55 euro

 

 

Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.