Voetreflexmassage gaat uit van de gedachte dat de mens een eenheid is van lichaam en geest

Voetreflexmassage gaat uit van de gedachte dat de mens een eenheid is van lichaam en geest.

En als lichaam en geest in harmonie zijn, ervaren wij dit als gezondheid. Alle organen, botten, zenuwen en weefsels in het lichaam hebben een reflexgebied of reflexpunt op de voeten. De hele mens is terug te vinden in zijn voeten. Voetreflexmassage werkt ondersteunend of genezend bij lichte klachten.

Ik masseer de reflexpunten en wissel dit af met ontspannende massagegrepen op de voeten. Welke punten gemasseerd worden hangt af van het doel en van eventuele klachten.

Het doel van voetreflexmassage is om de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen, het zelfgenezend vermogen te activeren en je zo goed mogelijk in evenwicht te brengen. Evenwicht is een voorwaarde voor gezondheid en vitaliteit. Iedere klacht of stress zorgt voor een verstoring van dit evenwicht. De massage heeft invloed op zowel de lichamelijke als op de geestelijke en emotionele lagen van een mens. Lichaam en geest zijn niet los te koppelen. Zodra er in de geest iets verandert, dan merk je dit ook in het lichaam en omgekeerd.

Wat kun je verwachten van de voetreflexmassage:

  • Stimulatie van het zelfgenezend vermogen.
  • Ontspanning, vermindering van stress.
  • Reiniging, afvoer van afvalstoffen.
  • Nieuwe energie en verhoging van de vitaliteit.
  • De aandacht en de aanraking tijdens de behandeling wordt als heel aangenaam ervaren en werkt positief op de gehele persoon.
  • De behandeling kan dingen losmaken in mensen. Dit kan als een opluchting aanvoelen.

De massage gebeurt met de handen en zonder hulpmiddelen. Beide voeten worden altijd geheel behandeld (het lichaam is immers een geheel).

Voetreflexmassage is geen vervanging voor medicijnen en behandeling door een arts of andere deskundige.

Jarenlange ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levens- en werkervaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Nederweert - Eind

Krachtrijk is gevestigd in Nederweert - Eind dichtbij Nederweert en Weert. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Hidden

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen

Dames voetreflexmassage per behandeling

45 minuten   40 euro

 

Alle tarieven zijn inclusief 21 % Btw.

Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.