Stervensbegeleiding en Rouwbegeleiding bij ziekte en sterven

Als we geboren worden zijn er mensen die u komen bezoeken. Warme en liefdevolle aandacht geven. Als we gaan overlijden kan het ook fijn zijn als u warme en liefdevolle aandacht krijgt. Mensen waarmee u uw emoties mee mag en kan delen in alle vertrouwen.

Soms vraagt dit te veel voor u en uw naasten en komt het te dichtbij voor beide partijen. Dan is het fijn als men een beroep kan doen op een stervensbegeleidster. Een stervensbegeleidster is er daar, om dat te doen, wat voor diegene die over gaat belangrijk is. Dit is per individu verschillend, soms is het fijn om iemand bij u te hebben die naar u luistert, waar u uw emoties bij neer kan leggen of het alleen aanwezig zijn in stilte. Weten dat u niet alleen hoeft over te gaan.

Het is zeker niet zo dat een stervensbegeleidster alleen aanwezig is bij het moment van overlijden. Een stervensbegeleidster kan al vroeg in het ziekteproces en stervensproces betrokken zijn waardoor men graag het laatste stukje zelf met naasten wil en kan doorbrengen.

Rouwbegeleiding in periode van rouw ten tijde van afrondingsprocessen in het leven:

We maken allemaal in ons leven meerdere rouwperiodes door. Dit gaat niet altijd samen met een persoon die gaat overlijden of die overleden is. Rouwen doen we allemaal en dat kan om verscheidene redenen zijn. Rouwen doen we allemaal op onze eigen manier en in ons eigen tempo. Kinderen en volwassenen. Rouwen is liefhebben in wat u zo diep raakt vanbinnen. Het geeft u ruimte om verdriet te doorleven, de voorafgaande periode te overdenken en inzichten te krijgen. Op deze manier kan er een transformatieproces ontstaan. Dit is nodig om vrij en zonder enige ballast verder te kunnen bewegen in het leven. Met elkaar gaan we stap voor stap naar de kern van de oorzaak van uw blokkades.

Alle emoties krijgen de ruimte om er te zijn. Emoties omarmen om daarna los te kunnen laten. Als u inzicht krijgt over het waarom dan heeft u ook voldoende handvatten om verandering tot stand te brengen en door te voeren in uw rouwproces. Bevrijding van alles wat u niet meer dient. U mag het afronden en loslaten zodat u in liefde voor de situatie verder kan en mag groeien.

Jaren ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levenservaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar mijn cliënt als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Eindhoven

Krachtrijk is gevestigd in de wijk Meerhoven in Eindhoven dichtbij Veldhoven. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

  Informatie aanvragen of een afspraak maken?

  Contact opnemen

  Rouw en Sterfbegeleiding bij ziekte en sterven:
  Begeleiding wordt naar individuele wensen gegeven, prijs op aanvraag.

  Rouwbegeleiding in periode van rouw ten tijde van afrondingsprocessen in het leven:

  Per behandeling
  60 minuten   55 euro

  Alle tarieven zijn inclusief 21 % Btw.

  Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.

  Meerhovendreef 24, 5658 HA Eindhoven