Stervensbegeleiding en Rouwbegeleiding bij ziekte en sterven

Als we geboren worden zijn er mensen die je komen bezoeken. Warme en liefdevolle aandacht geven. Als we gaan overlijden kan het ook fijn zijn als je warme en liefdevolle aandacht krijgt. Mensen waarmee je jouw emoties mee mag en kan delen in alle vertrouwen.

Soms kan dit te veel van jou en je naasten vragen. En komt het te dichtbij voor beide partijen. Dan is het fijn als je een beroep kan doen op een stervensbegeleidster. Een stervensbegeleidster is er daar, om dat te doen, wat voor diegene die over gaat belangrijk is. Dit is per individu verschillend, soms is het fijn om iemand bij je te hebben die naar je luistert, waar je jouw emoties bij neer kan leggen of het alleen aanwezig zijn in stilte. Weten dat je niet alleen hoeft over te gaan.

Het is zeker niet zo dat een stervensbegeleidster alleen aanwezig is bij het moment van overlijden. Een stervensbegeleidster kan al vroeg in het ziekteproces en stervensproces betrokken zijn waardoor je het laatste stukje zelf met naasten wil en kan doorbrengen.

Jarenlange ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levens- en werkervaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Nederweert - Eind

Krachtrijk is gevestigd in Nederweert - Eind dichtbij Nederweert en Weert. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Hidden

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen

Rouw en Sterfbegeleiding bij ziekte en sterven:
Begeleiding wordt naar individuele wensen gegeven, prijs op aanvraag.

Rouwbegeleiding in periode van rouw ten tijde van afrondingsprocessen in het leven:

Per behandeling
60 minuten   55 euro

Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.