Rouwbegeleiding in periode van rouw ten tijde van afrondingsprocessen in het leven

Rouwen is liefhebben in wat je zo diep raakt vanbinnen. We maken allemaal in ons leven meerdere rouwperiodes door. Dit gaat niet altijd samen met een persoon die gaat overlijden of die overleden is. Rouwen doen we allemaal en dat kan om verscheidene redenen zijn. Rouwen doen we allemaal op onze eigen manier en in ons eigen tempo. Kinderen en volwassenen. Rouwen is liefhebben in wat je zo diep raakt vanbinnen. Het geeft je de ruimte om verdriet te doorleven, de voorafgaande periode te overdenken en inzichten te krijgen. Op deze manier kan er een transformatieproces
ontstaan. Dit is nodig om vrij en zonder enige ballast verder te kunnen bewegen in het leven. Met elkaar gaan we stap voor stap naar de kern van de oorzaak van je blokkades.

Alle emoties krijgen de ruimte om er te zijn. Emoties omarmen om daarna los te kunnen laten. Als je inzicht krijgt over het waarom dan heb je ook voldoende handvatten om verandering tot stand te brengen en door te voeren in je rouwproces. Bevrijding van alles wat je niet meer dient. Je mag het afronden en loslaten zodat je in liefde voor de situatie verder kan en mag groeien.

Jarenlange ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levens- en werkervaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Nederweert - Eind

Krachtrijk is gevestigd in Nederweert - Eind dichtbij Nederweert en Weert. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Hidden

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen

Rouw en Sterfbegeleiding bij ziekte en sterven:
Begeleiding wordt naar individuele wensen gegeven, prijs op aanvraag.

Rouwbegeleiding in periode van rouw ten tijde van afrondingsprocessen in het leven:

Per behandeling
60 minuten   55 euro

Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.