Reiki is de energie van liefde, wijsheid en kracht.

Sinds 2015 ben ik Reiki-Master

Wat is Reiki?

Reiki is de energie van liefde, wijsheid en kracht.
Deze ‘genezende’ levensenergie is er altijd en overal om ons heen.

Ik leg het mensen vaak uit aan de hand van het onderstaand voorbeeld:

Voorbeeld:

Je gaat naar een feestje en je komt de kamer binnen, je voelt meteen hoe de sfeer/energie is. Gezellig, verdrietig, gespannen enz. Reiki energie is altijd een positieve en goede energie die er altijd en overal is. Als je Reiki ontvangt tijdens een Reikibehandeling dan mag je deze zuivere, positieve en liefdevolle energie ontvangen.

Blokkades kunnen opgeheven worden en je energie kan weer gaan stromen.
Reiki werkt niet rechtstreeks op het lichaam in, maar stimuleert het er enkel toe zijn natuurlijke functies weer zo goed mogelijk te vervullen.
Reiki stimuleert uitsluitend de vormen van lijfsbehoud en ontplooiingsmogelijkheden die bij het lichaam passen.

De Reiki energie werkt zeer ontspannen. Je kan mogelijk het onderstaande ervaren tijdens een Reikibehandeling:

  • Tintelingen in je lichaam, het doorstromen van energie nadat een blokkade is opgeheven.
  • Kleuren zien.
  • Het voelen weg vloeien van pijn.
  • Emotioneel worden.
  • Diepe ontspanning, moe worden, in een lichte slaap vallen.

De Reiki behandeling in de praktijk:

Na een kort intakegesprek mag je geheel gekleed plaats nemen op de behandeltafel, alleen het schoeisel mag uit. Je krijgt een deken over je heen, omdat je toch wat afkoelt als je lekker ontspannen en rustig ligt. Door middel van verschillende handposities, op het lichaam of net boven het lichaam, werk ik vanaf het hoofd naar de voeten toe. Enkele minuten per handpositie maar als ik voel dat ik wat langer op een bepaalde plaats moet zijn zal ik dat zeker doen.

De Reiki behandeling op afstand:

Op een afgesproken tijd ga ik me afstemmen voor de Reikibehandeling op afstand. Dit kan ik middels een foto en naam doen. In complete concentratie en afstemming richt ik mij volledig op de cliënt op afstand.

Praktijk voorbeeld:

Cliënt is voor de chemotherapie in het ziekenhuis. Cliënt voelt zich erg verzwakt en onrustig. Door middel van de Reiki op afstand ervaart de cliënt een diepe ontspanning en rust en valt daardoor inslaap ten tijde van de chemo behandeling.

Jarenlange ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levenservaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Nederweert - Eind

Krachtrijk is gevestigd in Nederweert - Eind dichtbij Nederweert en Weert. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Hidden

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen

Complete behandeling        

90 minuten   70 euro

 

 

Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.