Complete kindermassage daarbij is altijd één van de ouders aanwezig

Bereid je kind voor op de massage. Vertel je kind waarvoor jullie bij mij komen vertel hier ook bij dat je als ouder tijdens de massage erbij blijft zodat je kind hierdoor een veilig en geborgen gevoel behoudt.

De begeleiding van een kind met extra zorg voor en tijdens een massage:

Mijn massagepraktijk is zo prikkelvrij mogelijk ingericht, dat wil zeggen: met natuurlijke en rustige kleuren, zachte stoffen en concrete vormen waardoor een duidelijk beeldvorming bij het kind kan plaats vinden. Op die manier kan je kind zich ook compleet ontspannen, ontladen en genieten van de massage en rust.

* Je kind mag zijn eigen badhanddoek van thuis meenemen, zodat je kind vertrouwd is met eigen geur en stof.

* Aanraking. In een gesprekje vooraf aan de massage bespreek ik dit met je kind zodat je kind zelf kan aangeven wat het fijn vindt. Indien je kind te jong is of vind je kind dit te moeilijk om zelf aan te geven, dan probeer ik tijdens het gesprekje met kleine aanrakingen te voelen en te observeren wat het kind kan verdragen aan aanrakingen.

* Kind mag te allen tijde aangeven wat hij/zij graag wil. Door observaties en jarenlange ervaring kan ik vaak al snel zien of je kind iets duidelijk wil maken en zal ik het kind daarin ook begeleiden.

* Geef als ouder/opvoeder/begeleider je kind na de massage even de gelegenheid om weer bij te komen voordat je kind meteen weer opgaat in alle drukte en stress. Deze overgang is dan te groot.

Jarenlange ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levens- en werkervaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Nederweert - Eind

Krachtrijk is gevestigd in Nederweert - Eind dichtbij Nederweert en Weert. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Hidden

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen

Ontspanning Complete lichaamsmassage         

45 minuten   40 euro

(tot en met twaalf jaar)

 

Alle tarieven zijn inclusief 21 % Btw.

Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.