Bij de kindermassage is altijd één van de ouders aanwezig

Bereid uw kind voor op de massage. Vertel uw kind waarvoor jullie bij mij komen vertel hier ook bij dat u als ouder tijdens de massage erbij blijft zodat uw kind hierdoor een veilig en geborgen gevoel behoudt.

De begeleiding van een kind met extra zorg voor en tijdens een massage:

Mijn massagepraktijk is zo prikkelvrij mogelijk ingericht, dat wil zeggen: met natuurlijke en rustige kleuren zoals wit en zachtgrijs, zachte stoffen en concrete vormen waardoor een duidelijk beeldvorming bij het kind kan plaats vinden. Op die manier kan uw kind zich ook compleet ontspannen, ontladen en genieten van de massage en rust.

* U en uw kind zijn voor de massage afspraak welkom om op een afgesproken dag en tijd kennis te komen maken en naar de praktijkruimte te komen kijken. Hierdoor kan uw kind een beeldvorming maken van de massageruimte. Ik kan uw kind dan ook vertellen en laten zien hoe ik de massage ga geven.

* Het kind mag zijn eigen badhanddoek van thuis meenemen, zodat het kind vertrouwd is met eigen geur en stof.

* Aanraking. In een gesprekje vooraf aan de massage bespreek ik dit met het kind zodat het kind zelf kan aangeven wat het fijn vindt. Indien het kind te jong is of vind het kind dit te moeilijk om zelf aan te geven, dan probeer ik tijdens het gesprekje met kleine aanrakingen te voelen en te observeren wat het kind kan verdragen aan aanrakingen.

* Kind mag te allen tijde aangeven wat hij/zij graag wil. Door observaties en ervaring kan ik vaak al snel zien of het kind iets duidelijk wil maken en zal ik het kind daarin ook begeleiden.

* Geef als ouder/opvoeder/begeleider het kind na de massage even de gelegenheid om weer bij te komen voordat het kind meteen weer opgaat in alle drukte en stress. Deze overgang is dan te groot.

Jaren ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levenservaring en mijn spirituele gaven, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar mijn cliënt als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Eindhoven

Krachtrijk is gevestigd in de wijk Meerhoven in Eindhoven dichtbij Veldhoven. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen

Ontspanning Complete lichaamsmassage         

45 minuten   40 euro

(tot en met twaalf jaar)

 

Alle tarieven zijn inclusief 21 % Btw.

Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.

Meerhovendreef 24, 5658 HA Eindhoven