Voelt u de onmacht als ouder van het niet begrijpen van uw kind.

Krijgt u geen zicht op wat er in het hoofd en lichaam van uw kind omgaat. Waarom er gedragsveranderingen zichtbaar zijn waar u geen grip op heeft. Wellicht kan ik hierin van betekenis zijn met een Kind-Ouder Consult.

Al naar gelang de situatie komt u samen met uw kind bij mij in de praktijk of ik kom op Consult bij u aan huis. Het welzijn van het kind is bij mij het uitgangspunt om het gesprek met kind en ouder aan te gaan.

Juist samen, dit om opgebouwde spanningen tussen kind en ouder te doorbreken. Openheid te geven naar elkaar toe zodat er inzichten en begrip omtrent de situatie mag komen. Waaruit u beide rust kunt creëren en vanuit deze basis een nieuwe relatievorm kan opbouwen.

Buiten de ervaringen vanuit mijn eigen praktijk ben ik ook binnen de kinderopvang in verschillende werkvelden actief geweest. Deze ervaringen gecombineerd met mijn buiten zintuigelijke waarnemingsvermogen maakt dat ik vakkundig en doelgericht te werk kan gaan.

Jaren ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levenservaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar mijn cliënt als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Eindhoven

Krachtrijk is gevestigd in de wijk Meerhoven in Eindhoven dichtbij Veldhoven. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

  Informatie aanvragen of een afspraak maken?

  Contact opnemen

  Per behandeling

  60 minuten   55 euro

   

  Alle tarieven zijn inclusief 21 % Btw.

  Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.

  Meerhovendreef 24, 5658 HA Eindhoven