Voel je de onmacht als ouder van het niet begrijpen van je kind / adolescent.

Krijg je geen zicht op wat er in het hoofd en lichaam van je kind / adolescent omgaat. Waarom er gedragsveranderingen zichtbaar zijn waar je geen grip op hebt. Wellicht kan ik hierin van betekenis zijn met een Kind-Ouder Consult.

Het welzijn van jouw kind / adolescent is bij mij het uitgangspunt om het gesprek met jullie beide aan te gaan. Juist samen, om transparant en oordeelloos te communiceren en tegelijkertijd de verbinding met elkaar te maken. Erkenning, gezien en gehoord voelen, voor ieder die bij de situatie betrokken is, is van essentieel belang zodat er inzichten en begrip omtrent de situatie mag komen. Waaruit jullie beide rust kunnen creëren en vanuit deze basis een nieuwe relatievorm kunnen opbouwen.

Buiten de jarenlange ervaringen vanuit mijn eigen praktijk met kinderen en adolescenten ben ik ook binnen de kinderopvang in verschillende werkvelden actief geweest. Deze ervaringen gecombineerd met mijn buiten zintuigelijke waarnemingsvermogen maakt dat ik vakkundig en doelgericht te werk kan gaan.

  • Voor adolescenten zijn de Reiki behandelingen en Bewustwordingsconsulten hierop een mooie en goedwerkende aanvulling om tot ontlading, nieuwe inzichten en verwerking te komen.

Jarenlange ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levens- en werkervaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Nederweert - Eind

Krachtrijk is gevestigd in Nederweert - Eind dichtbij Nederweert en Weert. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Hidden

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen

Per behandeling

60 minuten   55 euro

 

 

Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.