Een Hotstone-massage is precies wat de naam zegt, masseren met warme stenen.

De massage bestaat uit warme afgeronde basaltstenen. Er worden grote en kleine stenen gebruikt die op het lichaam gelegd worden. De warmte en druk van de stenen dringen diep door tot in de spieren en verlicht spanningen, en vergroot het gevoel van welzijn. Na een legging van hotstones op uw lichaam wordt u verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie.

De Hotstone-massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimulering van de orgaanfuncties en activering van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Ten slotte is de Hotstone-massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen. Het is een geweldige intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest.

Jaren ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levenservaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar mijn cliënt als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Eindhoven

Krachtrijk is gevestigd in de wijk Meerhoven in Eindhoven dichtbij Veldhoven. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

  Informatie aanvragen of een afspraak maken?

  Contact opnemen

  Deelmassage rug-nek-schouders-armen-handen         

  45 minuten   45 euro

  Complete lichaamsmassage   

  90 minuten   80 euro

   

  Alle tarieven zijn inclusief 21 % Btw.

  Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.

  Bij Krachtrijk worden geen erotische massages uitgevoerd.

  Meerhovendreef 24, 5658 HA Eindhoven