Een Hotstone-massage is precies wat de naam zegt, masseren met warme stenen.

De massage bestaat uit het masseren met warme olie en warme afgeronde basaltstenen. Er worden grote en kleine stenen gebruikt. De warmte en druk van de stenen dringen door tot in de spieren en verlicht spanningen, en vergroot het gevoel van welzijn.

De Hotstone-massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgiftiging, stimulering van de orgaanfuncties en activering van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Ten slotte is de Hotstone-massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen. Het is een warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest.

Jarenlange ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levens- en werkervaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Nederweert - Eind

Krachtrijk is gevestigd in Nederweert - Eind dichtbij Nederweert en Weert. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Hidden

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen

Dames Deelmassage rug-nek-schouders-armen-handen         

45 minuten   45 euro

Dames Complete lichaamsmassage   

90 minuten   80 euro

 

Alle tarieven zijn inclusief 21 % Btw.

Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.