Telepathisch communiceren is voor mij een natuurlijk gedrag.

Ik ben in staat om op zielsniveau te kunnen communiceren met mensen en dieren. Mensen die door verscheidene redenen niet bij hun gevoel kunnen komen kan ik hierbij helpen. Problemen waar u in het leven tegenaan loopt en die u niet opgelost krijgt door praktisch handelen en denken.

Ik stem me af op de cliënt die ik voor me heb en ga letterlijk in gesprek met mijn cliënt. Door de antwoorden die ik krijg vanuit het gesprek en op zielsniveau kan ik helderheid geven omtrent de oorzaak van de problematiek. Waardoor de cliënt zelf in staat is om vanuit eigen bewustzijn naar nieuwe inzichten te groeien.

Alle belastende ervaringen die u in het leven meemaakt kan mogelijk een gevolg hebben op uw complete welzijn. Kritisch naar u zelf kijken en luisteren is belangrijk om veranderingen teweeg te brengen in uw eigen gedrag. Bewustwording en inzichten waarom deze levenservaringen op uw pad zijn gekomen is het begin van uw genezingsproces. Als deze taak volbracht is dan zal u ervaren dat u een transformatie doorgemaakt heeft.

U mag in liefde loslaten wat u niet meer dient in het leven.

Jaren ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levenservaring en mijn spirituele gaven, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar mijn cliënt als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Eindhoven

Krachtrijk is gevestigd in de wijk Meerhoven in Eindhoven dichtbij Veldhoven. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

  Informatie aanvragen of een afspraak maken?

  Contact opnemen

  Per behandeling                                                

  60 minuten   55 euro

   

  Alle tarieven zijn inclusief 21 % Btw.

  Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.

  Meerhovendreef 24, 5658 HA Eindhoven