Bewust kiezen om vanuit jouw innerlijke kracht te leven.

Door mijn natuurlijke aanleg voor buitenzintuigelijke waarneming ben ik o.a. in staat om op zielsniveau te kunnen communiceren. Kun je door verscheidene redenen niet bij je gevoel komen dan kan ik je hierbij helpen.

Ik stem me af op jou en ga letterlijk in gesprek met je. Door de antwoorden die ik krijg vanuit het gesprek en op zielsniveau kan ik helderheid geven omtrent de oorzaak van de problematiek. Waardoor je zelf in staat bent om vanuit eigen bewustzijn naar nieuwe inzichten te groeien.

Opgedane levenswijsheid kan mogelijk een gevolg hebben op je complete welzijn. Kritisch naar jezelf kijken en luisteren is belangrijk om veranderingen teweeg te brengen in je eigen gedrag. Door verbinding te maken met je gevoel kan de stroming van bewustwording en inzichten tot je komen. Als deze taak volbracht is zal je ervaren dat je een transformatie doorgemaakt hebt.

Door juist vanuit jouw innerlijke kracht te gaan leven kun je zelf de leiding nemen over je leven.

“Stormen” ervaren we allemaal maar hoe we daarmee omgaan is voor iedereen anders. In balans komen met  jezelf is onvoorwaardelijk van jezelf houden door bewust te kiezen om vanuit jouw innerlijke kracht te leven.

Jarenlange ervaring

De combinatie van professionele kennis, brede levens - en werkervaring en mijn buitenzintuigelijk waarnemingsvermogen, maakt dat ik kundig en doelgericht te werk kan gaan. Dit op een persoonlijke en natuurlijke manier in een rustige omgeving. Ik ben open, eerlijk en direct en vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

Met warmte, liefde en zorg voor mijn medemensen begeleid ik eenieder die bij mij in de praktijk komt. Professionaliteit en menselijkheid gaan samen in mijn werk. Ik kijk naar jou als een uniek individu, als mens. Ieder mens is groeiende op zijn eigen levenspad.

Gevestigd in Nederweert - Eind

Krachtrijk is gevestigd in Nederweert - Eind dichtbij Nederweert en Weert. Met de fiets, auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij de praktijk. Maak gerust een afspraak voor een van mijn diensten.

Volledig vrijblijvend!

Hidden

Informatie aanvragen of een afspraak maken?

Contact opnemen

Per behandeling                                                

60 minuten   55 euro

 

 

Leest u de algemene voorwaarden a.u.b.