Vanaf heden mogen alle contactberoepen hun werk weer hervatten.

Daar waar ondernemers, burgers verplicht zijn zich aan alle Covid-19 maatregelen te houden, waaronder de 1,5 meter samenleving. Is dit in de contactberoepen niet haalbaar en niet verplicht omdat hier direct en vaak contact met anderen is.

Er zijn meerdere adviezen uitgewerkt voor deze contactberoepen en is het belangrijk om deze ook op te volgen om te zorgen dat je veilig kan werken.

Echter vind ik uw en mijn gezondheid ontzettend belangrijk. Daarom zal ik de richtlijn van 01 september 2020 aanhouden voor het heropenen van de praktijk. Wellicht dat dit eerder mogelijk is als de ontwikkeling van het virus dit toelaat.

Uiteraard zal ik u hiervan dan meteen op de hoogte stellen.

Voor vragen blijf ik per mail bereikbaar op info@krachtijk.nl

Blijf krachtig, sterk en gezond.